Residentie Groenpark

"Omdat er een tijd komt van welverdiend genieten, en kleine of grotere zorgen uit handen te geven."

23 erkende assistentiewoningen in het centrum van Kortessem

De 23 erkende assistentiewoningen, met 1 of 2 slaapkamers, zijn veilige, aangepaste en comfortabele wooneenheden waar u zelfstandig kan wonen met behoud van autonomie en privacy. Ze zijn met zorg ontworpen en tot in de puntjes afgewerkt. Ze zijn praktisch ingedeeld en naast wooncomfort wordt ook rekening gehouden met gebruiksvriendelijkheid. Iedere woning wordt vervaardigd met degelijke en kwaliteitsvolle materialen en tot in de kleinste details afgewerkt volgens uw wensen. De woningen zijn aangepast aan uw specifieke noden van nu en de toekomst.

Prachtig centrale ligging

"Residentie Groenpark" is gelegen in de Omstraat te Kortessem, in een zijstraat van de Dorpsstraat en op 100 meter van de kerk.
Kortessem vormt het kruispunt tussen Hasselt en Tongeren enerzijds, en tussen Borgloon en Diepenbeek anderzijds. Deze vier steden zijn gemakkelijk en vlot te bereiken dankzij de uitstekende ligging. Buurtwinkels, speciaalzaken, horeca, ... liggen gemakkelijk dichtbij (op 50 à 100 meter wandelafstand) en de combinatie met de groene en open omgeving vormen de ideale plek om welverdiend te gaan genieten van het leven.

De service staat centraal, uw woning evolueert met u mee

Met CM als zorgpartner kiest u voor een nieuwe thuis die u in staat stelt om zo lang mogelijk zelfstandig te wonen. En dit met zorg op maat, afgestemd op wat u op dat moment nodig heeft. Ook kan u rekenen op ondersteuning van de woonassistent, aandacht voor veiligheid en comfort (dag en nacht), medische bijstand én slimme technologie. Omdat er een tijd komt om welverdiend te genieten, en kleine of grotere zorgen uit handen te geven zodat u zich kan toeleggen op de leuke dingen in het leven.

Slim investeren in een assistentiewoning

Een erkende assistentiewoning is een veilige en rendabele belegging: het huurrendement ligt aanzienlijk hoger dan bij klassiek residentieel vastgoed en garandeert een trouw en honkvast huurderscliënteel. Bovendien zorgt de beheerinstantie CM voor alle praktische aspecten: van verhuur tot beheer, alles wordt voor u tot in de puntjes geregeld. De assistentiewoningen zijn erkend door het Vlaams Agentschap Zorg & Gezondheid. Dit waardevol kwaliteitslabel heeft fiscale voordelen. Zo geniet u van een verlaagd btw-tarief op het constructieaandeel (12% i.p.v. 21%) en vrijstelling van onroerende voorheffing.

De residentie

De toegang tot de residentie gebeurt via een ruime inkomhall met automatische schuifdeuren. De inkomhall is dermate ruim dat er tevens een lounge is voorzien. De woonassistent heeft hier eveneens haar ontvangst-lokaal. De residentie beschikt over een ruim gemeenschappelijk salon (+/- 50m²) waar tal van sociale activiteiten doorgaan en waar de bewoners de gelegenheid hebben om elkaar te ontmoeten. Grenzend aan dit salon tref je een ruim terras aan met een zuidwestelijke oriëntatie. Dit terras is ideaal georiënteerd. U geniet er van de middag- en avondzon en u kijkt er op het prachtige achterliggende park. Ter recreatie van de bewoners zal er ook een petanque-baan aangelegd worden. Het hele gebouw is onderkelderd. Voor iedere assistentiewoning is er een autostaanplaats en kelderberging voorzien.

De assistentiewoning

Bij het ontwerp van iedere assistentiewoning werd er veel aandacht besteed aan de toegankelijkheid, ergonomie en het gebruiksgemak van de bewoner. Betreffende de indeling hebben de assistentiewoningen een heldere opbouw met veel lichtinval. De open keuken grenzend aan de leefruimte geeft het geheel een eigentijdse look. Het terras doet zich voor in het verlengde van de leefruimte en is toegankelijk via een schuifraam. De assistentiewoningen zijn voorzien van één of twee slaapkamers. De badkamer is voorzien van een inloopdouche en grenst onmiddellijk aan de slaapkamer. In de assistentiewoning is ook een ruime berging voorzien.
 

Interesse